Виж само едно мнение
  #7  
Стар 24-09-2013
Аватара на Rabin
Rabin Rabin не е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Aug 2010
Местоположение: София
Мнения: 1,672
Благодари: 1,041
Получил благодарност:
472 пъти в 265 поста
Сваляния: 37
Ъплоуди: 3
По подразбиране

Цитирай:
Все още обновяването на имената на текущите предавания не се обновява. Май не ми вярват, че не работи.
-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?...EC%ED%E8%F6%E8

Tук дискутираха тоя въпрос, май е от предаването, а не от приемника. Ако пак си комуникирате - похвали ги от мен, още не мога да повярвам при какъв слаб сигнал работи, дето 10 киловатовите аналогови предаватели едва пробиват.
Цитирай:
Tъй като получавам съобщения на лични от типа "Ще съм задължен, ако ми напишете какви са вашите впечатления от NOT ONLY TV (освен инфо бъга) и евентуално ако сте ползвали други приемници, какви разлики сте открил. Благодаря! Всъщност и във форума можете да постнете отговора, не вярвам само мен да ме интересува." мога да кажа следното:
Оказа се , че няма бъг. И при strong положението е същото. Проблем с предаването. Що се отнася до самия приемник недостатъците за мен са:
-Абсолютно нескопосана грозна пластмасова кутия. Като почитател на марковата техника това нещо няма да ми влезе в хола. Оставам си със Strong 8106 /не, че някога ще го ползвам но да го има/
-Малки и прекомерно твърди копчета на дистанционното.
-Грозноват интерфейс /в сравнение с нео и стронг/.
-Няма дисплей.
-Няма модулатор.
-Вносители са Вали. Не ми се мисли ако настъпи гаранционно събитие.
Предимства: Отлична чувствителност в селски райони в сравнение с тестваните и описани други приемници от мен. Просто единствен той ми свърши работа. Купих го поради това, че притежавам 7 инчов цифров телевизор NotOnly и при проба с него програмите излязоха. Предположих, че тунерите са им еднакви и така. Не съм му тествал мултимедийните възможности но не се съмнявам в тях тъй като lifeview /not only e тяхна търговска марка/ произвежда именно мултимедийни продукти.
Има бутон превю. При натискане на който изкарва всички програми като миниатюри.
Има бутони на лицевата страна за да могат бабичките по лесно да превключват каналите.
И внимание. В Технополис приемниците са без БГ меню. Не знам от къде са ги взели. Софтуера на последните е от 2012г. Аз моите 3 броя ги взех на промоция от Практикер. Софтуера е версия 1.0.3 от 2013г. Но първия приемник който закупих директно от Вали, софтуера му е версия 1.0.4 от март 2013г.

Последно редактирано от Rabin : 24-09-2013 на 11:04
Отговори с цитат