Виж само едно мнение
  #958  
Стар 14-10-2013
denyo denyo не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Местоположение: Девня
Мнения: 172
Благодари: 45
Получил благодарност:
44 пъти в 21 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране По-добре късно, от колкото никога :)

Цитирай:
Първоначално написано от миросива Вижте мненията
Не го убивай, просто върни приемника и си вземи друг. Прочети повечко, за да не се окажеш пак в това положение.
ПС: виж този, не е лош
http://www.dipolnet.com/dvb-t_receiv...50i_A99312.htm
Не е лош, ама и той си няма модулатор, а точно заради това ЛудияМакс искаше да убива консултанта в МЕТРО.
Цитирай:
Първоначално написано от Цифрофикатор Вижте мненията
Ако имаше WSS трябваше АВТО да върши работа. Смисълът на ръчната настройка е да се ползва, когато няма WSS... или поне аз не го виждам другаде.
Смисъла на "ръчната" настройка е, да кажеш на приемника какъв ти е телевизора, когато той не може сам да прецени, според мен. Пък каква е картината си е WSS работа на телевиите. Вярно, че с нащта индианска цифровизация щеше да е добре да има форсиран аспект, но не съм намерил нито MSTAR нито ALI приемник който да има форсиран. Тук се сещам да кажа, че MSTAR имат интересен гъдел - два начина за оправяне на aspect. При единия, подобно на ALI самия приемник преоразмерява картината което е по-универсалния вариант, а при другия подава на 8-ми пин на SCART-а сигнал самия телевизор да си преоразмери растера, което е по-качествения варинат който липсва при ALI базираните приемници. Поне това забелязах при тия които съм виждал аз. Но нищо чудно, ALI да гледат дали телевизора "слуша" 8-ми пин и ако не го отразява, едва тогава да преоразмеряват. Това трябва да го проверя. А в MSTAR са си две отделни опции.
Цитирай:
Първоначално написано от Gena_Bs Вижте мненията
Не знам какво точно не скролира EPG на Ariva, но специално чаках с активирано меню края на предаването при 8113. Жълтият маркер на текущото време се движи и преминава в следващото поле. При това се изтрива информацията за изтеклото предаване, но полето му остава в жълто, вместо засветяването да се премести на текущото. Не съм пробвал още таймера дали работи коректно.
Освен това веднага след включване на приемника и натискане на EPG се появява информация само за текущия канал. Трябва да се премине през всичките поотделно, за да се попълни таблицата. Може би иска време за целта. Довечера ще пробвам, ако имам възможност.
Мисля, че таймера си е съвсем отделна функция и не зависи от бъгавото EPG. Само си взима за удобство данни от EPG като записваш събитие. На практика можеш и ръчно да въведеш програма и час. Иначе мисля, че е нормално да няма инфо ако не минеш през канала, говоря за мултиплекса. Ако си забелязал, ако включиш даден канал, то се появява всичкото EPG качено на тоя мултиплекс. Предполагам логиката е като навремето - няма как да гледаш ьTV и в същото време телетекста излъчван по БНТ.
Цитирай:
Първоначално написано от Цифрофикатор Вижте мненията
Няма ли най-сетне някой да качи снимка на менютата не НЕО, да го видим какво представлява във включено състояние?
И аз това се питам. MSTAR, ALI или нещо друго?
Цитирай:
Първоначално написано от Цифрофикатор Вижте мненията
DVB-T SET-TOP-BOX HD-9011E
Пълен набор копчета на кутия.
Впечатлих се от гнездото за LAN, но казва ли ти някой, за какво може а се ползва. В елимекса е 60 лв.
На страниците на последните, може да видиш, че тая кутишка, колкто и добре да изглежда няма мултимедиен плеър! За какъв *** и е тогава LAN?
Отговори с цитат