Виж само едно мнение
  #8  
Стар 02-02-2015
Аватара на TUISTERa
TUISTERa TUISTERa не е на линия
Голямо мрънкало
 

Дата на присъединяване: Dec 2009
Местоположение: Assenovgrad, Bulgaria
Мнения: 4,044
Благодари: 729
Получил благодарност:
1,761 пъти в 985 поста
Сваляния: 37
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Продуцентът Вижте мненията
Трудно е да се озаптят тези които са решили да го обръщат на битпазар. Похвали за тези които се регистрират и си спазват правилата за публикуване на обявите, другите просто се изтриват. Не мога да разбера тези които са регистрирани от години и толкова ги мързи да копират един шаблон за публикуване на обяви.
В допълнение бих казал, че според мен, не ни трябват по-строги правила и рестрикции, просто трябват поне 2-ма модератори които да си вършат работата, това се отнася не само за раздела с обявите, но и за другите раздели.

Който има желание, свободно време и не се притеснява от хулите на "винаги неоправданите" - може да заповяда в екипа.
Адаш, това е така по принцип. Но да вземем обявата на триак1 от одеве - 1 пост(въпросната обява) който е по всички правила. Нищо не можеш да направиш като модератор.Човека си е спазил всичките правила за да пусне обявата. Ако смята само да продава - има си варианти да си стане спонсор и да прескочи тия 10-20 поста които са нужни. Ти не можеш да отговаряш за коректността на някой търговец. Аз и не искам това. Искам да се види ясно че този човек е направил 10 поста само за да си пусне обявата и да си направя сметката дали искам да купя от него. Това е , това не са рестрикци, това е нещо нормално за мен...
Отговори с цитат