Виж само едно мнение
  #136  
Стар 10-08-2023
mistor mistor е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Sep 2007
Мнения: 1,258
Благодари: 123
Получил благодарност:
611 пъти в 321 поста
Сваляния: 52
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от vasilstf Вижте мненията
Съгласен съм с теб и подкрепям всяка дума в мнението ти!

Не трябва да ги съжаляваме в подобни ситуации, а напротив, да си търсим правата. Всяка нормална компания, за проблем продължил повече от 72 часа от подаването на сигнала, било то в кол центъра, компенсира от таксата. В повечето случаи компенсациите са символични, не очаквай нещо съществено. Не е задължително да е писмено в офис, обаждането по телефона също е подаване на сигнал, ако не го признаят - пускаш жалба, която се разглежда от когото трябва и минава през мениджъри и ръководство. Големите компании си имат отдел "Жалби", които се занимават с това. Както и всякакви "критични" клиенти. Както казваш ти, пускаш жалба в офис с входящ номер и чакаш решение. Ако не те удовлетворява - копие от договора, жалбата, решението и описваш подробно всичко в КЗП. Те от своя страна ще преценят дали да пращат към КРС.
Освен отдел "Жалби" имат още много други, като например тези с билинга и пак си късаш нервите с тях , особено ако е по телефона . Писменото в офиса има друга тежест . Един друг "голям" оператор при подаване на заявка по телефона бяха сигурни , че нямат свободен екип и ще дойдат до 72 часа . Прескочих до офиса им на Чаталджа , че ми е на 3мин. и директно поисках да подам писмена заявка за проблем . Две минути след като излязох от офиса ми върнаха обаждане да питат дали ще има някой на адреса след 10мин. Случайно имали свободен екип техници , които се освободили . Щях да им повярвам , но след няма и седмица един идиот отряза оптиката в блока . Директно отидох в същия офис и цъфнаха след 30-ина минути . След малко повече от час и сплайснаха кабела .
Та това да се пускат жалби в КЗП, КРС и ... си е мазохизъм . Тези хубавци си имат и за такива неща отдели . Само ще си изгубя времето и нервите
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на mistor за този полезен пост :
demmlik (10-08-2023)